До Ради директорів Regal Petroleum plc призначений новий незалежний директор

21.09.2017

Компанія Regal Petroleum plc (входить до групи Smart Energy), що здійснює в Україні розвідку та видобуток нафти й газу, повідомляє про нове призначення у Раді директорів компанії.

Так з 20 вересня 2017 року незалежним директором Regal Petroleum plc став Кріс Хопкінсон, який має великий досвід роботи у нафтогазовій галузі. Він займав керівні посади в Казахстані, Африці, Російській Федерації і на Близькому Сході.

Свою кар'єру Кріс Хопкінсон почав у команді «Shell International», потім продовжив на ключових керівних посадах у «ЮКОС» і «Лукойл Оверсіз». Пізніше обіймав посаду генерального директора Imperial Energy Group, до того моменту як компанію придбала ONGC у 2009 році. Потім був призначений віце-президентом напрямку Західний Сибір у ТНК-BP, старшим віце-президентом напрямку Північна Африка BG Group, генеральним директором компанії International Petroleum Limited, операційним директором АТ «Національна компанія« КазМунайГаз».

Кріс Хопкінсон є членом Товариства інженерів нафтогазової галузі (SPE) і має ступінь бакалавра в галузі прикладної фізики Університету Сент Ендрюс.

Також раніше повідомлялось, що Regal Petroleum plc була заснована у 1996 році і є публічною компанією, її акції котируються на Лондонській біржі. В Україні компанія здійснює свою діяльність через Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» та ТОВ «Пром-Енерго Продукт». Усі компанії входять до складу групи компаній Smart Energy.

Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» володіє спеціальними дозволами на промислову розробку Мехедівсько-Голотовщинського і Свиридівського газоконденсатних родовищ (Полтавська обл.) строком дії до 2024 року. ТОВ «Пром-Енерго Продукт» володіє спеціальним дозволом на промислову розробку Васищівського газоконденсатного родовища (Харківська обл.) терміном дії до 2032 року.

Довідка

Група компаній Smart Energy входить до складу Смарт-Холдингу, здійснює реалізацію проектів у сфері розвідки та промислової розробки родовищ вуглеводнів, а також альтернативної енергетики.

Нафтогазовий напрям Smart Energy представлений газовидобувною компанією «Укргазвидобуток» (Харківська область) та публічною британською компанією Regal Petroleum plc з активами у Полтавській і Харківській областях (компанія «Пром-Энерго Продукт»).