Позиція СМГ щодо аудиту бюджетного фінансування програми «Корвет»

22.09.2017

У вересні ревізори управління Південного офісу Державної аудиторської служби України (ДАС) у Миколаївській області мали намір провести перевірку фінансово-господарської діяльності ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» у межах реалізації державної програми «Корвет» за період із 01 січня 2015 року до 30 вересня 2017 року включно. Прибувши на підприємство, ревізори отримали офіційне повідомлення, що правових підстав для такої перевірки немає, оскільки в зазначений період ПАТ «ЧСЗ» не отримувало державного фінансування за цією програмою.

Через кілька днів підприємство отримало черговий лист від управління Південного офісу ДАС, що повідомляє про намір провести ще одну ревізію щодо виконання програми «Корвет», тепер уже за період з 1 січня 2011 року до 30 вересня 2017 року включно. Змушені констатувати, що цього разу, з юридичного погляду, підстави для такої ревізії є вкрай сумнівними.

ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» у період із 2011 до 2013 року дійсно отримувало бюджетне фінансування на будівництво корвета «Володимир Великий». Фінансування було неповним і неритмічним — з передбачених програмою на цей період 387,5 млн грн фактично підприємству було перераховано лише 215,3 млн грн. Загалом програма будівництва серії корветів, затверджена постановою Кабінету Міністрів України під № 1150 від 9 листопада 2011 року, передбачала бюджетне фінансування обсягом 16,2 млрд грн.

Усі кошти, отримані з бюджету, підрядник направив на авансові платежі для закупівлі обладнання та на фінансування корпусних робіт. Водночас господарсько-фінансова діяльність підприємства в межах виконання програми будівництва корвета неодноразово перевірялася структурою-попередницею Держуадитслужби — Державною фінансовою інспекцією. Такі перевірки проводилися й у 2013-му, й у 2015 році.

За результатами перевірок порушень із боку головного підрядника виявлено не було. Головне ж «порушення», виявлене перевіряльниками — це невиконання державою графіка фінансування будівництва першого українського корвета. Цей факт було підтверджено постановою Київського апеляційного господарського суду 14 червня ц. р. у справі № 910/7130/15-р (документ із грифом ДСК), суд відмовив Міноборони в задоволенні позовних вимог про примушування ПАТ «ЧСЗ» здійснити постачання обладнання на суму приблизно 83 млн грн, а також сплатити штраф у сумі 6,8 млн грн за нібито затримку авансового звіту. Судове рішення набуло законної чинності.

Нагадаємо, що останній транш із державного бюджету на будівництво корабля завод отримав ще в грудні 2013 року. Лише в червні 2014 року підприємство отримало офіційне повідомлення від Міноборони про припинення фінансування. Це спричинило зрив графіка робіт і неможливість отримання від постачальників — це всесвітньо відомі компанії — законтрактованих виробів. Результати загальновідомі: держава досі не отримала у своє розпорядження сучасний потужний корабель, здатний надійно захищати морські кордони, а завод, не зумівши оплатити в повному обсязі проавансовану продукцію іноземних постачальників, зазнав збитків у розмірі приблизно 100 млн грн у вигляді штрафних санкцій за порушення термінів розрахунків за валютними операціями. Також до корабелів було застосовано санкції з боку Мінекономрозвитку, що ускладнило зовнішньоекономічну діяльність підприємства за іншими, не пов’язаними з військовим суднобудуванням контрактами.

Відтоді на підприємстві не з’явилося жодного нового фінансового документа, пов’язаного із залученням і використанням бюджетних коштів на будівництво корвета. Тому реальних підстав для подібної перевірки з боку Держуадитслужби немає, крім перевірки результатів роботи своїх попередників.

Очевидно, що держава має визначитися з подальшою долею першого українського корвета. І якщо фінансування його будівництва буде відновлено, у Держуадитслужби дійсно виникнуть реальні, а не надумані підстави для проведення таких перевірок.