Новости

Держава повинна стимулювати буріння та видобуток вуглеводів в Україні - СЕO Smart Energy Глазунов

01.09.2020

Ексклюзивне інтерв’ю агенції «Інтерфакс-Україна» генерального директора групи Smart Energy Сергія Глазунова

Смарт-Холдинг і китайська CRCC обговорили можливості співпраці в інфраструктурних проєктах

14.08.2020

Представники топменеджменту промислово-інвестиційної групи «Смарт-Холдинг» і China Railway Construction Corporation Ltd (Китай) обговорили можливості співпраці та реалізації спільних інвестиційних проєктів у сфері транспортної інфраструктури та логістики.

«Аркона Газ-Енергія» підготувала майданчик для першої свердловини

13.08.2020

Компанія «Аркона Газ-Енергія», що входить до групи Smart Energy та володіє спеціальним дозволом на розробку Свистунківсько-Червонолуцького родовища (Полтавська область), завершила підготовку майданчика для буріння першої свердловини. Самі роботи заплановано розпочати наприкінці 2020 року. Нова свердловина стане першою пробуреною на родовищі з 1994 року.

«Аркона Газ-Енергія» подала апеляцію

07.08.2020

Група Smart Energy, що входить до п’ятірки найбільших приватних газовидобувників України, повідомляє, що ТОВ «Аркона Газ-Енергія» (входить до Smart Energy) подало апеляційну скаргу до Шостого апеляційного адміністративного суду. Мета подання – скасування рішення Окружного адміністративного суду м. Києва за позовом ПАТ «Укрнафта» про визнання недійсним спеціального дозволу ТОВ «Аркона Газ-Енергія» на видобуток вуглеводнів на Свистунківсько-Червонолуцькому родовищі.

ПрАТ «СМАРТ-ХОЛДИНГ» вирішило реорганізуватися в ТОВ

06.08.2020

ПрАТ «СМАРТ-ХОЛДИНГ» реорганізується шляхом перетворення з приватного акціонерного товариства на товариство з обмеженою відповідальністю – відповідне рішення прийняв акціонер, який володіє 100% акцій компанії, 3 серпня 2020 року.

Smart Energy заявляє про безпідставний тиск на бізнес

30.07.2020

Зараз співробітники НАБУ проводять обшук у центральному офісі Групи компаній Smart Energy (входить до Смарт-Холдинг), а також в офісі в селі Яхники (Полтавська обл.). Обшуки проводяться на підставі ухвали слідчого судді антикорупційного суду Хамзіна Т.Р. Виходячи з тексту ухвали, слідчі дії проводяться в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо законності видачі в 2017 році спеціального дозволу на видобуток вуглеводнів компанії «Аркона Газ-Енергія», про придбання якої заявила Enwell Energy (у минулому Regal Petroleum, входить до групи Smart Energy) на Лондонській фондовій біржі в березні цього року. Smart Energy наголошує на безпідставному тиску на британського інвестора та весь бізнес групи.

Група компаній Smart Energy сплатила 519 млн грн податків за 1 півріччя 2020 року

28.07.2020

За перші шість місяців 2020 року компанії групи Smart Energy разом сплатили 519,4 млн грн податкових платежів.

SMG модернізує суховантаж «Gelius 1»

20.07.2020

Херсонська верф Smart Maritime Group (суднобудівний бізнес Групи Смарт-Холдинг) проводить глибоку модернізацію суховантажу «Gelius 1» (прапор Сент-Кітс і Невіс).

З Днем металурга та гірника

18.07.2020

Шановні металурги та гірники!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості!

Директором із персоналу та організаційного розвитку Смарт-Холдингу призначено Ігоря Басая

17.07.2020

Дирекцію з персоналу та організаційного розвитку Смарт-Холдингу очолив Ігор Басай, який до приходу в компанію працював на аналогічній посаді в українських і міжнародних компаніях.