"Смарт-холдинг" отримала згоду акціонерів на продаж 51,7% акцій Regal Petroleum

18.02.2011

Група компаній "Смарт-холдинг" отримала згоду акціонерів британської компанії Regal Petroleum на продаж 51,7% акцій компанії.

Energees Management станом на 12.00 (за лондонським часом) 18 лютого 2011 р. отримала від акціонерів Regal Petroleum згоду на продаж 164 599 370 акцій компанії, що складає приблизно 51,7% від сукупного акціонерного капіталу. У зв'язку з цим Пропозиція Групи компаній «Смарт-холдинг» стає безумовною.

Згідно з опублікованою 6 лютого 2011 р. новою Пропозицію Групи компаній "Смарт-холдинг" про купівлю частини акцій британської нафтогазової компанії Regal Petroleum, Energees Management готова викупити 70% акцій Regal Petroleum (224 446 485 акцій) за ціною £0,38 за акцію. Загальна сума Пропозиції оцінена в £85,3 млн. за вказану кількість акцій або £121,8 млн. з розрахунку загального акціонерного капіталу компанії.

Запропонована нова ціна викупу акцій Regal Petroleum містить:
  • 204% премії до ціни закриття торгів в £0,125 за акцію Regal Petroleum 24 листопада 2010 року (останній робочий день перед початком Періоду Пропозиції);
  • 147% премії до середньої ціни закриття торгів в £0,154 за акцію Regal Petroleum впродовж місяця до початку Періоду Пропозиції;
  • 58% премії до ціни попередньої Пропозиції Energees Management в £0,24 за акцію Regal Petroleum.