Smart Holding

Смарт-Холдинг завершив операцію з придбання банку «Форум»

30.10.2012

Київ, 30 жовтня – Смарт-Холдинг закрив операцію з придбання 96,0635% акцій ПАТ «Банк Форум». Угода схвалена Антимонопольним комітетом і Національним банком України.

Раніше 30 липня 2012 року Смарт-Холдинг дійшов згоди з Commerzbank AG про придбання 96,0635% акцій банку «Форум». Сторони домовилися про нерозголошення умов угоди.

«Ми завершили усі процедури з придбання банку «Форум». Дуже важливо, що в процесі реалізації угоди всі сторони виконали взяті на себе зобов'язання і задоволені досягнутим результатом. Для нас це стратегічна інвестиція, яка вже зараз дозволила банківській групі Холдингу зайняти тривку позицію серед лідерів банківського сектору України», – прокоментував Олексій Пертін, Генеральний директор Смарт-Холдингу.

Довідка

ПАТ "БАНК ФОРУМ" працює на українському ринку з 1994 року і входить до групи великих банків за класифікацією НБУ. Активи банку на 1 жовтня склали 9,249 млрд. гривень, кредитний портфель – 6,141 млрд. гривень. У січні-вересні банк отримав чистий прибуток 3,595 млн. гривень.

Смарт-Холдинг – одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включно з гірничо-металургійним і нафтогазовим комплексами, банківським сектором, суднобудуванням, нерухомістю і сільським господарством.

Стратегія Смарт-Холдингу спрямована на ефективне управління диверсифікованим портфелем активів групи шляхом збільшення його вартості в довгостроковій перспективі й пошуку нових напрямків для розвитку бізнесу. Інвестиційна діяльність Смарт-холдингу сфокусована на інвестиціях як в Україну, так і в країни СНД і Східної Європи. Смарт-холдинг бере участь у проектах як стратегічний або портфельний інвестор.

Додаткова інформація: www.smart-holding.com