Smart Holding

«Амстор» відкрив перший супермаркет у Києві

20.12.2012

Київ, 20 грудня – Національна торговельна мережа «Амстор» розширила географію своєї присутності, відкривши перший магазин формату «Супермаркет смаку» в столиці України.

Магазин розмістився в торговому центрі "Полярний" за адресою вул. Майорова, 2. Його загальна площа складає 4,21 тис. кв. м, торгова площа – 2,723 тис. кв. м.

Перший столичний магазин мережі функціонуватиме в новому форматі – «Супермаркет смаку». Його концепція передбачає акцент на товари категорії «фреш», частка якої складатиме більше 60% торгової площі і налічуватиме приблизно 20 тис. позицій асортименту. Під час планування магазину впроваджено ще одне нове рішення – простір у центрі залу оформлено у вигляді ринкової площі, і він займає приблизно 40% торгового залу.

У супермаркеті буде представлено широкий спектр продукції власного виробництва, а також товари, що випускаються під торговими марками мережі «Амстор», зокрема, продуктові ТМ «Добра вигода», Délicatesse, «Бажана марка» і ESTO (ТМ непродуктової групи).

«Вихід на столичний ринок є ключовим кроком у розвитку нашого роздрібного напрямку. У лютому 2013 року «Амстор» планує відкрити у Києві ще один торговий центр подібного формату. У середньостроковій перспективі ми будемо розширювати присутність в інших регіонах України. Наші нові супермаркети з'являться у Львові та Дніпропетровську», – уточнив генеральний директор Смарт-Холдингу Олексій Пертін.

Довідка

«Амстор» – одна з провідних мереж у сфері роздрібної торгівлі, яка представлена ​​в 13 містах Центральної і Східної України. Мережа об'єднує 26 магазинів, загальна площа яких перевищує 300 тис. кв. м. У 2011 році товарообіг мережі склав приблизно $425 млн.

Смарт-Холдинг – одна з найбільших інвестиційних груп України з фокусом на ключові галузі економіки, включно з гірничо-металургійним і нафтогазовим комплексами, суднобудуванням, нерухомістю і сільським господарством. З 2009 року холдинг сконцентрував контрольний пакет національної мережі супермаркетів «Амстор».