ЧСЗ виготовить металоконструкції для моста на трасі «Одеса-Рені» та Іллічівського судноремонтного заводу

03.05.2017

Компанія Smart Maritime Group уклала два нові контракти на виготовлення великих металоконструкцій, виконувати які будуть фахівці миколаївського виробничого майданчика (Чорноморський суднобудівний завод).

Зокрема, компанія уклала контракт на виготовлення 400 тонн металоконструкцій із генеральним підрядником будівництва автомобільного моста на трасі «Одеса-Рені» — підприємством «Укрспецстальконструкція». Другий контракт передбачає виробництво двох металевих барбетів для кранового господарства Іллічівського судноремонтного заводу. Загальна вага конструкцій — приблизно 115 тонн. Замовлення передбачається виконати до кінця червня. Їх загальна вартість оцінюється в 14,5 млн грн.

Миколаївський майданчик Smart Maritime Group має великий досвід випуску продукції для підприємств машинобудування та гірничо-металургійного комплексу, а також металоконструкцій для мостових переходів. Тільки у квітні тут було завершено виготовлення 880 тонн металоконструкцій для будівництва моста через р. Дніпро в м. Запоріжжя.

ДОВІДКА:

Smart Maritime Group (SMG) — найбільший суднобудівний холдинг України, що об’єднує дві суднобудівні верфі: Миколаївську та Херсонську.

Обсяг виробництва в SMG у 2016 році — 395 млн грн. Сума податків і зборів, сплачених компанією до бюджетів усіх рівнів, за 2016 рік становить 74 млн грн, зокрема, до місцевих бюджетів — 23 млн грн.

Середня заробітна плата в холдингу в березні 2017 р. становила 6861 грн, зокрема середня заробітна плата зварювальників — 7372 грн.