Smart Holding

ГК «Верес» виходить на ринок із новою категорією продуктів – натуральні спеції та приправи

04.09.2020

Група компаній «Верес» розпочала виробництво власної лінійки натуральних сухих спецій і приправ.

Асортимент категорії представлено 12 продуктами, серед яких спеції, прянощі, приправи, суміші овочів, трав і грибів, що розроблені за унікальними рецептурами.

Виробництво лінійки організоване на Канівському консервному заводі, де запущено сучасний цех з інноваційним обладнанням. Технології, які використовуються для виробництва спецій і приправ «Верес», дають змогу зберегти смакові й ароматичні властивості натуральної сировини, а також забезпечують точність дозування інгредієнтів у сумішах. Ця технологія гарантує правильний та однорідний смак продукту.

Однією з ключових характеристик новинок «Верес» є натуральність. У рецептурах продуктів не використовуються ароматизатори або підсилювачі смаку, тільки натуральні інгредієнти з різних країн світу, які пройшли обов’язковий контроль якості у власній акредитованій лабораторії виробничого підприємства.

У вересні бренд з’явиться на полицях українських магазинів у відповідній товарній групі. ГК «Верес» у середньостроковій перспективі планує розширення асортименту нової категорії продуктів, а також вихід із ними на ринки ближнього зарубіжжя та Європи.

Довідка.

Група компаній «Верес», що входить до промислово-інвестиційної групи Смарт-Холдинг, є вертикальним інтегрованим бізнесом у сфері FMCG, що спеціалізується на виробництві продуктів харчування, зокрема консервованої продукції, соусів.

Група об’єднує 3 переробні та 3 сільськогосподарські підприємства, логістичний центр зі зберігання продукції. До її складу входить найбільше в Україні господарство з вирощування шампіньйонів. На потужностях групи щорічно переробляється до 25 тис. тонн плодово-овочевої продукції. У компанії працюють 2,4 тис. осіб.

Продукція під ТМ «Верес» постачається в більш ніж 25 країн світу. Частка групи на внутрішньому ринку консервованої плодово-овочевої продукції України – 30%. Група входить до ТОП-3 виробників консервованих овочів в Україні.