Smart Holding

Smart Holding і Dragon Capital закрили угоду з продажу Unex Bank

16.04.2021

Smart Holding і Dragon Capital закрили угоду з купівлі-продажу 100% акцій АТ «ЮНЕКС БАНК».

Договір було підписано в грудні 2020 року.

Генеральний директор Smart Holding Олексій Пертін зазначив: «Ми прагнемо максимально ефективно працювати з інвестиційним портфелем. У цій угоді якнайкраще зійшлися наші інтереси й інтереси наших партерів. Ми вдячні Dragon Capital за злагоджену спільну роботу з підготування та закриття угоди. Упевнений, що UnexBank продовжить свій успішний розвиток».

Сторонами договору виступили: від Smart Holding – компанія Withine Investments LTD (Кіпр), від Dragon Capital – Dragon Capital Investments Limited (Кіпр), що бере участь в операції разом з Іваном Світеком. Сума угоди не розголошується.

Довідка:

Smart Holding – одна з найбільших промислово-інвестиційних груп України. Інтереси Smart Holding зосереджені в галузях, які є ключовими для економіки країни. Підприємства Smart Holding інвестують в об’єкти сфери гірничо-металургійного та нафтогазового комплексів, сільського господарства, енергетики, суднобудування та нерухомості.

Withine Investments LTD (Кіпр) володіла 100% акцій АТ «ЮНЕКС БАНК». У свою чергу, 100% акцій Withine Investments належать Smart Investments (CY) LTD. Власником Smart Investments є Вадим Новинський.

Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія була заснована 2000 року в Києві й має успішний 20-річний досвід прямих інвестицій в Україні.