Smart Holding

З Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

12.09.2022

Дорогі друзі!

Цьогоріч День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості випав на час складних історичних випробувань для нашої країни та для всіх нас.

Перші дні повномасштабної війни змусили нас повністю зупинити видобуток газу. Проте, розуміючи важливість роботи енергетичної системи для економіки країни, дуже скоро ви, шановні колеги, відкрили газовий фронт боротьби з агресором. Спочатку, в березні, відновили видобуток на родовищах Полтавського регіону. А наприкінці серпня, фактично у прифронтових умовах, знову розпочався видобуток на Харківщині. 

Ми знаємо, що агресор сподівається накинути газовий зашморг на всю Європу і ваша праця не дає йому цього зробити. Кожний із вас робить свій щоденний внесок в енергетичну незалежність нашої країни.

Дякую кожному із вас за самовіддану працю, за небайдужість до спільної справи, за прагнення рухатись вперед всупереч усім обставинам. Захоплююсь професіоналізмом та відвагою кожного із вас - спеціалістів групи Smart Energy!

Через бойові дії та тимчасову окупацію окремих територій обсяги видобутку газу в країні значно знизились, але ми знаємо, що все відвоюємо та відновимо. Ми віримо в перемогу України та щодня наближаємо її на економічному фронті.

Smart Holding впевнено дивиться в переможне майбутнє України й надалі інвестуватиме у галузі, які є основою української економіки.

Від щирого серця бажаю вам та вашим близьким перемоги і миру в нашій країні та затишку у ваших домівках. Бажаю вам та вашим рідним безпеки, добробуту, сімейного тепла та щастя. Нехай вашими досягненнями та успіхами пишаються ваші близькі, так само як пишаємося ними ми.

З повагою,

Генеральна директорка «Смарт-Холдинг»

Юлія Кірьянова