Новости

ПрАТ «Укргазвидобуток» увійшло до ТОП-100 кращих компаній рейтингу ДФС

19.10.2017

Згідно з даними Державної фіскальної служби України Приватне акціонерне товариство «Укргазвидобуток» (входить до групи Smart Energy) посіло 16-те місце серед ТОП-100 кращих компаній за фінансовими показниками 2016 року.

Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska: «розумні» номери, hungry-кіоски й універсальний дизайн

18.10.2017

Відкриття готелю Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska чекали довго. Що з обіцяного вдалося втілити й що ще попереду, ABCnews розповів генеральний менеджер Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska Юріс Зудовс.

Смарт-Холдинг вручив премії в межах фестивалю православного кіно «Покров»

09.10.2017

Смарт-Холдинг традиційно виступив партнером та вручив «Премії милосердя» в межах Міжнародного фестивалю православного кіно «Покров». 

Правоохоронці продовжують чинити тиск на бізнес Смарт-Холдингу. Затримано директора ПрАТ «Укргазвидобуток» (входить до Smart Energy) Вадима Мохова

05.10.2017

Сьогодні був затриманий директор компанії ПрАТ «Укргазвидобуток» (УГВ), відомий в Харкові та області волонтер, Вадим Мохов. Як зазначає його адвокат, затримання проводилося з численними порушеннями кримінально-процесуальних норм.

Смарт-Холдинг і Rezidor Hotel Group відкрили готель Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska

28.09.2017

Смарт-Холдинг і Park Inn by Radisson, сімейство готелів середнього класу мережі Carlson Rezidor, оголошують про відкриття першого готелю Park Inn by Radisson Troyitska в Києві. 

Заява про дії ГПУ щодо посадових осіб Smart Maritime Group

27.09.2017

Генеральна прокуратура продовжує системний тиск на бізнес Смарт-Холдингу і його бенефіціара — опозиційного політика Вадима Новинського. Саме так оцінюють у Смарт-Холдингу сьогоднішнє оголошення про підозру генеральному директору суднобудівної компанії «Смарт-Мерітайм Груп» Василю Федіну. Його звинувачують у нібито внесенні неправдивих відомостей в офіційний документ більш ніж п’ять років тому.

Група Smart Energy вважає абсурдними звинувачення ДФС у своїй фіктивності

25.09.2017

Група компаній Smart Energy заявляє про невиправданий тиск на неї з боку Державної фіскальної служби України та розцінює це як упереджене втручання в роботу бізнесу, яке заважає компаніям групи здійснювати свою господарську діяльність. 

Позиція СМГ щодо аудиту бюджетного фінансування програми «Корвет»

22.09.2017

У вересні ревізори управління Південного офісу Державної аудиторської служби України (ДАС) у Миколаївській області мали намір провести перевірку фінансово-господарської діяльності ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» у межах реалізації державної програми «Корвет» за період із 01 січня 2015 року до 30 вересня 2017 року включно. Прибувши на підприємство, ревізори отримали офіційне повідомлення, що правових підстав для такої перевірки немає, оскільки в зазначений період ПАТ «ЧСЗ» не отримувало державного фінансування за цією програмою.

Через кілька днів підприємство отримало черговий лист від управління Південного офісу ДАС, що повідомляє про намір провести ще одну ревізію щодо виконання програми «Корвет», тепер уже за період з 1 січня 2011 року до 30 вересня 2017 року включно. Змушені констатувати, що цього разу, з юридичного погляду, підстави для такої ревізії є вкрай сумнівними.

До Ради директорів Regal Petroleum plc призначений новий незалежний директор

21.09.2017

З 20 вересня 2017 року незалежним директором Regal Petroleum plc став Кріс Хопкінсон, який має великий досвід роботи у нафтогазовій галузі. Він займав керівні посади в Казахстані, Африці, Російській Федерації і на Близькому Сході.

Заява СМГ щодо фінансового аудиту виконання державної програми «Корвет»

14.09.2017

Державна аудиторська служба України в середу, 13 вересня, поширила повідомлення, у якому висловила своє здивування, що їхніх аудиторів не було допущено на ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» задля проведення ревізії використання підприємством державного фінансування в межах реалізації програми «Корвет». У зв’язку з цим, СМГ вважає за потрібне прокоментувати ситуацію.