Новости

Smart Holding ініціює проведення позачергових зборів «Харківобленерго» і «Харківенергозбуту» для формування правомочних Наглядових рад

08.06.2021

Акціонер АТ «Харківобленерго» та ПрАТ «Харківенергозбут» компанія SMART HOLDING (CYPRUS) LTD ініціювала проведення позачергових зборів акціонерів товариств для прийняття ключових корпоративних рішень щодо обрання членів Наглядових рад енергокомпаній та проведення незалежної спеціальної перевірки їх фінансово-господарської діяльності за період 2019-2020 рр.

Запаси Свистунківсько-Червонолуцького родовища оцінив міжнародний консультант

02.06.2021

Британська публічна компанія Enwell Energy, що входить до групи Smart Energy та володіє, серед інших, спеціальним дозволом на користування надрами Свистунківсько-Червонолуцького газоконденсатного родовища (Полтавська область), провела оцінку запасів та умовних ресурсів вуглеводнів, які містить родовище.

Smart Holding оскаржила рішення Наглядових рад «Харківобленерго» і «Харківенергозбуту», в тому числі щодо проведення загальних зборів

26.05.2021

SMART HOLDING (CYPRUS) LTD звернулась с позовами до Господарського суду Харківської області, в яких вимагає визнати недійсними рішення, прийняті на засіданнях Наглядових рад АТ «Харківобленерго» та ПрАТ «Харківенергозбут» 23 березня 2021 року, зокрема, про проведення загальних зборів цих товариств 28 квітня 2021 року.

Smart Energy сплатила 327,6 млн грн податків за 1 квартал 2021 року

05.05.2021

За 1 квартал 2021 року компанії групи Smart Energy сукупно сплатили 327,6 млн грн податків, включаючи 168,4 млн грн рентних платежів за користування надрами до бюджетів усіх рівнів.

Позиція ТОВ «СМАРТ ГРАНІТ» щодо повідомлення керівнику АТ «Запоріжнерудпром» про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень

28.04.2021

ТОВ «СМАРТ ГРАНІТ» заявляє про бездоказовість звинувачень прокуратури Запорізької області на адресу АТ «Запоріжнерудпром», пов’язаних із незаконним видобутком корисних копалин.

«Аркона Газ-Енергія» розпочала геофізичні дослідження

23.04.2021

Компанія «Аркона Газ-Енергія», що входить до групи Smart Energy та володіє спеціальним дозволом на розробку Свистунківсько-Червонолуцького родовища (Полтавська область), розпочала дослідницькі роботи на своєму родовищі. За результатами досліджень буде уточнено розташування наступних проєктних свердловин, запланованих для подальшої розробки родовища.

Фонд Вадима Новинського передав інституту Амосова апарат ШВЛ і засоби захисту для лікарів

19.04.2021

Міжнародний благодійний фонд Вадима Новинського на честь Покрови Пресвятої Богородиці передав Національному інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова апарат ШВЛ, а також засоби індивідуального захисту для медиків.

Smart Holding і Dragon Capital закрили угоду з продажу Unex Bank

16.04.2021

Smart Holding і Dragon Capital закрили угоду з купівлі-продажу 100% акцій АТ «ЮНЕКС БАНК».