Новости

Заява Смарт-Холдингу щодо тиску влади на бізнес

17.08.2017

Слідчі і прокурори Генеральної прокуратури України вкотре проводять обшуки на суднобудівних підприємствах (міста Херсон, Миколаїв), у центральному офісі Смарт-Холдингу (м. Київ) та квартирах працівників.

Заява SMG щодо поточного стану справ із будівництва корвета «Володимир Великий» на потужностях ЧСЗ

20.07.2017

Компанія з розумінням ставиться до тієї непростої ситуації, у якій сьогодні перебуває Україна, однак вважаємо, що тільки держава може сьогодні дати чітку відповідь на питання про актуальність і необхідність розвитку власного військово-морського флоту.

Заява Смарт-Холдингу щодо арешту акцій ЧСЗ

14.07.2017

Смарт-Холдинг розглядає заяву Генерального прокурора України про арешт акцій Чорноморського суднобудівного заводу, а також про початок досудового слідства щодо нібито зловживання службовим становищем представниками Фонду державного майна України і Міністерства промислової політики під час внесення змін у договір купівлі-продажу акцій суднобудівного заводу як тиск на компанію і її акціонера.

СМГ інвестував 30 млн грн у розширення виробництва металоконструкцій і оновлення фондів

12.07.2017

«Смарт Мерітайм Груп» (СМГ) інвестував 30 млн грн у розширення виробничих потужностей для виготовлення металоконструкцій і модернізацію основних фондів херсонської верфі.

На SMG завершена модернізація суховантажу «Donmaster Spirit»

03.07.2017

Херсонська верф Smart Maritime Group завершила глибоку модернізацію та передала замовнику суховантаж «Donmaster Spirit» (прапор — Беліз).

Заява SMG щодо інциденту на судні «Нетішин»

24.05.2017

Сьогодні о 9:15 на миколаївській верфі Smart Maritime Group (Чорноморський суднобудівний завод) під час газорізальних ремонтних робіт на водолазному судні «Нетішин» сталося загоряння, оперативно локалізоване силами персоналу верфі та ДСНС.

ЧСЗ виготовить металоконструкції для моста на трасі «Одеса-Рені» та Іллічівського судноремонтного заводу

03.05.2017

Компанія Smart Maritime Group уклала два нові контракти на виготовлення великих металоконструкцій, виконувати які будуть фахівці миколаївського виробничого майданчика (Чорноморський суднобудівний завод).

Smart Maritime Group прийняла в ремонт судно голландської компанії

27.04.2017

Каботажне судно ANDRE MICHЕL1 дедвейтом 1600 тонн компанії Ship Management Support B.V. (Клюндерт, Нідерланди) поставлено на ремонт на херсонській верфі компанії Smart Maritime Group.

На миколаївській верфі SMG зібрали металоконструкції для моста в Запоріжжі

24.04.2017

На миколаївському виробничому майданчику компанії «Smart Maritime Group» (Чорноморський суднобудівний завод) завершено виконання замовлення зі складання металоконструкцій для будівництва мостового переходу через річку Дніпро в місті Запоріжжі.

Водолазне судно «Нетішин» ВМСУ піднято для ремонту на білястапельну плиту ЧСЗ

19.04.2017

На Миколаївському майданчику компанії «Smart Maritime Group» (Чорноморський суднобудівний завод) морське водолазне судно U700 «Нетішин» Військово-Морських Сил України за допомогою фінського крана «KONE» вантажопідйомністю до 900 тонн піднято на білястапельную плиту стапеля «0» для виконання ремонтних робіт.