Новости

Смарт Меритайм Груп відремонтувала ще одне голландське судно

20.08.2018

Фахівці Херсонської верфі СМГ відремонтували суховантажне судно «Am Lаrafale» (прапор – Мальта).

Смарт Меритайм Груп відправила на ПівдГЗК першу партію металоконструкцій

13.08.2018

Компанія Смарт Меритайм Груп відправила замовнику першу партію металоконструкцій, виготовлених у межах контракту зі складання трьох чанів згущувача для Південного гірничо-збагачувального комбінату. Загальна вартість контракту приблизно 175 млн грн.

«Юнекс Банк» підвів підсумки роботи в І-у півріччі 2018 року

06.08.2018

«Юнекс Банк» продовжує нарощувати портфель роздрібного бізнесу відповідно до затвердженої Стратегії.

За I півріччя 2018 року компанії групи Smart Energy сплатили 610 млн гривень податків

02.08.2018

За перше півріччя поточного року група компаній Smart Energy, до якої входять ПрАТ «Укргазвидобуток», Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» та ТОВ «Пром-Енерго Продукт», сплатила всього 610 млн гривень податкових платежів. З цієї суми 30 млн гривень було сплачено до місцевих бюджетів.

Метінвест оголошує виробничі результати за другий квартал і перше півріччя 2018 року

02.08.2018

Metinvest B.V., материнська компанія вертикально інтегрованої групи гірничо-металургійних компаній, оголосила результати операційної діяльності за другий квартал і перше півріччя, що завершилися 30 червня 2018 року.

Група Smart Energy провела оцінку запасів вуглеводнів на родовищах у Полтавській області

01.08.2018

Британська компанія Regal Petroleum, що входить до групи компаній Smart Energy, провела оцінку запасів вуглеводнів на Мехедівсько-Голотовщинському та Свиридівському родовищах у Полтавській області. У порівнянні із останньою оцінкою, яка проводилась у 2013 році, новий звіт демонструє суттєве збільшення показників внаслідок переоцінки наявної та отримання нової інформації. Нові дані підвищують рівень розуміння стану надр та співпадають із поточними планами розробки зазначених родовищ, які включають буріння ще 24 нових свердловин.

На одеському стадіоні «Спартак» відбувся благодійний футбольний матч між легендами одеського «Чорноморця» та збірної журналістів України

23.07.2018

Головним партнером збірної журналістів України виступила компанія Смарт-Холдинг, сама зустріч проходила в межах заходів, присвячених проведенню в Одесі поєдинку за Суперкубок України між донецьким «Шахтарем» і київським «Динамо».

Regal Petroleum ввела в експлуатацію свердловину в Полтавській області

13.07.2018

Британська компанія Regal Petroleum, яка володіє газовидобувними активами в Полтавській і Харківській областях, а також входить до групи Smart Energy, успішно завершила капітальний ремонт свердловини №12 на Свиридівському родовищі в Полтавській області та ввела її в експлуатацію.

Рішення скасувати гарантії за валютними вкладами в збанкрутілих банках буде спочатку мати негативний ефект

12.07.2018

Перший заступник генерального директора, фінансовий директор ПрАТ «Смарт-Холдинг» Юлія Кір’янова: «Рішення скасувати виплати державою відшкодування за вкладами в збанкрутілих банках в іноземній валюті на початковому етапі матиме швидше негативний ефект, оскільки спричинить відтік валютних вкладів — на цей момент кошти фізичних осіб в іноземній валюті становлять майже 50% від загальної суми вкладів населення і 20% від усіх зобов’язань банківської системи України».