Новости

Нова редакція Морської доктрини в частині підтримки суднобудування ризикує стати декларативним документом – експерт

20.12.2018

Нова редакція Морської доктрини на період до 2035 року в частині підтримки суднобудування ризикує стати таким самим декларативним документом, як і її попередниця від 2009 року. Так прокоментував затвердження урядом нової реакції Морської доктрини генеральний директор «Смарт Меритайм Груп» Василь Федін.

Смарт Меритайм Груп із випередженням графіка завершила відвантаження на ПівдГЗК більш ніж 2 тис. тонн металоконструкцій

18.12.2018

Компанія Смарт Меритайм Груп із випередженням графіка завершила відправлення металоконструкцій для будівництва нового згущувача на Південному гірничо-збагачувальному комбінаті (Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.).

На ПівдГЗК у межах контракту зі СМГ змонтовано перші 150 тонн металоконструкцій

14.12.2018

На Південному гірничозбагачувальному комбінаті (Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.) у межах контракту зі Смарт Меритайм Груп змонтовано перші 150 тонн металоконструкцій згущувача, який буде використовуватися в технологічному процесі ПівдГЗК.

Держава має виробити довгострокову стратегію для відродження суднобудування в Україні - експерт

18.10.2018

Держава має виробити довгострокову стратегію для відродження суднобудування в Україні, як і для розвитку промислового сектора економіки в цілому, що передбачає сприяння і підтримку національного виробника, що випускає високорівневу продукцію, повноцінний запуск Експортно-кредитного агентства, яке забезпечить виробникам доступ до грошового ресурсу за адекватною вартістю, а також необхідна подальша лібералізація та спрощення митних та фіскальних режимів для підприємств суднобудівної галузі.

Таку думку в коментарі УНІАН висловив генеральний директор Смарт Мэритайм Груп (SMG) Василь Федін.

На Миколаївській верфі СМГ сформовано вже більш ніж половину циліндричної частини корпусу танкера

16.10.2018

На Миколаївській верфі Смарт Меритайм Груп (СМГ, Миколаїв) сформовано вже більш ніж половину циліндричної частини корпусу танкера-хімовоза, що будується на замовлення голландської компанії VEKA Shipbuilding WT B.V.

Смарт-Холдинг і Мінекономіки Хорватії обговорили питання співпраці в галузі суднобудування

11.10.2018

Делегація Смарт-Холдингу і Смарт Меритайм Груп (СМГ) у складі директора зі стратегії Руслана Рудницького, незалежного директора Грегорі Мейсона й генерального директора СМГ Василя Федіна 10 жовтня зустрілася з міністром економіки Хорватії Дарко Хорватом і планує відвідати низку суднобудівних підприємств цієї країни.

Смарт Меритайм Груп завершує модернізацію ґрунтовідвізної шаланди

11.10.2018

На Херсонській верфі Смарт Меритайм Груп у процесі модернізації першої ґрунтовідвізної шаланди на базі судна-донора типу нафторудовоз завершено етап зовнішніх корпусних робіт.

Смарт Меритайм Груп побудує судно типу «Волго-Дон макс»

07.09.2018

Херсонська верф Смарт Меритайм Груп розпочала будівництво чергового судна серії «Волго-Дон макс» на базі судна-донора.

Смарт Меритайм Груп відремонтувала ще одне голландське судно

20.08.2018

Фахівці Херсонської верфі СМГ відремонтували суховантажне судно «Am Lаrafale» (прапор – Мальта).

Смарт Меритайм Груп відправила на ПівдГЗК першу партію металоконструкцій

13.08.2018

Компанія Смарт Меритайм Груп відправила замовнику першу партію металоконструкцій, виготовлених у межах контракту зі складання трьох чанів згущувача для Південного гірничо-збагачувального комбінату. Загальна вартість контракту приблизно 175 млн грн.