Новости

Regal Petroleum у 1 кварталі 2019 року збільшила середньодобовий видобуток вуглеводнів

05.04.2019

Публічна британська компанія Regal Petroleum (входить до групи Smart Energy) у 1 кварталі 2019 року у порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшила середньодобовий видобуток вуглеводнів на родовищах у Полтавській області на 51,4% і на 69% в Харківській.

На Миколаївській верфі СМГ спущено на воду танкер для голландської компанії VEKA

18.03.2019

На Миколаївській верфі Смарт Меритайм Груп здійснено спуск на воду насиченого корпусу танкера-хімовоза EMMA (замовлення № 10002) для голландської компанії VEKA.

Група Smart Energy вийшла на 1 млн кубометрів добового видобутку газу

18.03.2019

Група компаній Smart Energy досягла важливої ​​стратегічної мети – 1 мільйон кубометрів добового видобутку газу.

На Херсонській верфі Смарт Меритайм Груп відбувся спуск танкера для голландської VEKA Group

15.03.2019

Смарт Меритайм Груп (СМГ, Smart Maritime Group) готує до передання замовнику перший насичений корпус танкера-хімовоза для голландської компанії VEKA Shipbuilding WT B.V. Урочиста церемонія спуску судна на воду відбулася сьогодні на Херсонській верфі СМГ. У святковому мітингу взяли участь сотні містян, власник VEKA Group BV Пітер Верслуїс (Peter Versluis), фахівці VEKA Shipbuilding WT B.V., ветерани заводу.

Віктор Дудзіч: технології успіху для газовидобувних компаній

12.03.2019

Група компаній Smart Energy за підсумками 2018 року показала значний приріст видобутку вуглеводнів - 31%. Вже в лютому 2019 року почала буріння нової розвідувальної свердловини в Полтавській області. Про те, що допомогло компанії наростити видобуток і про перспективні технології розповість Віктор Дудзіч, технічний директор Smart Energy.

Українське суднобудування: конкуренція в нерівних умовах

06.03.2019

Суднобудування історично було однією з найбільших і найбільш технологічно проривних галузей України. На українських верфях будувалися військові кораблі всіх класів аж до авіаносців, спеціалізовані цивільні судна – геологорозвідувальні, науково-дослідні, ліхтеровози, арктичні постачальники та багато десятків танкерів, суховантажних суден, сейнерів щорічно. Як сьогодні йдуть справи, розповідає голова найбільшого підприємства галузі, Смарт Меритайм Груп, Василь Вікторович Федін.

Смарт-Холдинг у 2018 році збільшив податкові платежі до 1,7 мільярда гривень

01.03.2019

За підсумками 2018 року підприємства, що входять до групи Смарт-Холдинг (без урахування підприємств Метінвест і HarvEast), сплатили до бюджетів усіх рівнів 1,721 млрд грн податків і зборів.

Генеральний директор Smart Maritime Group Василь Федін: Україна одна з трьох країн у Європі, де досі немає експортно-кредитної агенції

28.02.2019

Про стан галузі, пошук іноземних замовників попри воєнний час, проблему відтоку кадрів і непрості взаємини із силовиками Українські Новини поговорили з генеральним директором найбільшої вітчизняної суднобудівної компанії Smart Maritime Group Василем Федіним.

Бізнес-напрям «Нерухомість» Смарт-Холдингу очолив Олексій Ревін

26.02.2019

Олексія Ревіна призначено на посаду керівника бізнес-напряму «Нерухомість» замість Бориса Тура, який покинув компанію.