Smart Holding і Dragon Capital домовилися про продаж Unex Bank

31.12.2020

Smart Holding і Dragon Capital підписали договір купівлі-продажу простих іменних акцій АТ «ЮНЕКС БАНК».

Сторони планують закрити угоду впродовж першого кварталу 2021 року. Зараз документи проходять погодження в НБУ. Антимонопольний комітет України вже схвалив угоду.

Сторонами договору виступили: від Smart Holding – компанія Withine Investments LTD (Кіпр), від Dragon Capital – Dragon Capital Investments Limited (Кіпр), що бере участь в операції разом з Іваном Світеком.

Сума угоди не розголошується.

Довідка:

Smart Holding – одна з найбільших промислово-інвестиційних груп України. Інтереси Smart Holding зосереджені в галузях, які є ключовими для економіки країни. Підприємства Smart Holding інвестують в об’єкти сфери гірничо-металургійного та нафтогазового комплексів, банківського сектору, сільського господарства, суднобудування та нерухомості.

Withine Investments LTD (Кіпр) володіє 100% акцій АТ «ЮНЕКС БАНК». У свою чергу, 100% акцій Withine Investments належать Smart Investments (CY) LTD. Власником Smart Investments є Вадим Владиславович Новинський.

Dragon Capital – одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія була заснована 2000 року в Києві й має успішний 20-річний досвід прямих інвестицій в Україні.